试卷星共收集试题49152道,优秀作文9087篇,古诗词166篇,试卷星持续保持每日更新最新试题、最新优秀作文。

题库
您所在的位置是: 初三 > 初中英语
题型:阅读理解 难度:一般

The Best Way to See Lakeland

TOUR  A

Lake District Spectacular

The Lake District is famous for being"the most beautiful corner of England"and the tour introduces you to just that.Fantastic scenery of mountains,valleys and lakes from the south to the north.The tour includes a lake cruise(乘船游览),a visit to the 4,000year old Castlerigg Stone Circle set high on the hills.You travel over passes,through beautiful valleys,see waterfalls and traditional Lakeland villages.You have plenty of stops for admiring the views and taking photographs.

This is a tour not to be missed.

When & Where Every day from Windermere

Prices Adult﹣£36.00,Child﹣£26.00(up to 16years of age)

A.£84.00   B.£109.00   C.£104.00

TOUR  B

Beatrix Potter's Favorite Countryside

The tour is the ideal way to explore the favourite places associated with(与…有关) Beatrix Potter.Our journey is through the beautiful Yewdale Valley,passing Yew Tree Tarn and Skelwith Bridge making our way to Coniston Water for our lake cruise.We visit the Beatrix Potter's Hill Top farm where she wrote many of her famous children's stories in this little old stone house.You have the chance to go in the shop and explore her garden.

When & Where Every day from Windermere

Prices Adult﹣£26.00,Child﹣£21.00(up to 16years of age)

Price Includes   Lake Cruise on Coniston,& Hill Top Gardens

Times Leaves Windermere 12.00hrs,returns approx.16.30hrs.

【1】What can you see if you choose Tour A?_____

A. Yewdale Valley   B. Coniston Water

C. Castlerigg Stone Circle   D. Beatrix Potter's Hill Top farm

【2】How much will Simon,a boy of 12,and his father pay if they want to choose Tour A and Tour B?_____

A. £84.00   B. £109.00   C. £104.00   D. £144.00

【3】When does the coach leave Windermere if you choose Tour B?_____

A. 09.45hrs   B. 17.00hrs   C. 12.00hrs   D. 16.30hrs.

【考点】
【答案】

【1】C

【2】B

【3】C

【解析】

本文是一篇说明文,是两条旅游路线的介绍,内容包括景点、路线、费用、出发时间等.

【1】本题考查细节理解.根据文中a visit to the 4,000year old Castlerigg Stone Circle set high on the hills.句意:参观高山上有4000年的石圈.可知旅游的目的地是石圈.故选:C.

【2】本题考查综合理解.根据文中句意可知:旅游线路A费用为成人36元,不到16岁的儿童26元;旅游线路B费用为成人26元,不到16岁的儿童21元,两条路线总费用109元.故选:B.

【3】本题考查细节理解.根据文中Times  Leaves Windermere 12.00hrs,returns approx.16.30hrs句意:时间:出发12:00,回来大约16:30.可知出发时间是12点.故选:C.

题型:阅读理解 难度:一般
最新更新试题推荐

试卷星(https://www.shijuanxing.com/)在线题库-提供最新、最全的试卷、试题资源库。

湘ICP备2021008521号-1    湘公网安备 43012102000766号    试题Sitemap 作文Sitemap