Without proper planning, tourism(旅游业) can cause problem. For example, too many tourists can make public places crowded, which are also enjoyed by the local people. If tourists cause too much traffic, the local people will feel unhappy. They begin to dislike tourists and treat them impolitely. But they forget how much tourism can help the local economy(经济). It is important to think about how tourism affects the local people. The local customs and beauty should be kept to attract the tourists by the local government. The local government should also care about the health and happiness of local people when developing tourism.
Too much tourism can he a problem. If tourism grows too quickly, people can leave other jobs to work in the tourism industry because they can make more money there. As a result, other parts of the local economy can become worse.
On the other hand, if there is not enough tourism, people can lost jobs，and businesses can also lost money. It coats much money to build large hotels, airports, firstclass roads, and other support facilities(设施) needed by tourist attractions. For example, each room of the firstclass tourism hotel usually coats about 50 thousand dollars. If the rooms of the hotel aren't used most of the time, the owner of the hotel will lose money.
Building a hotel is just a beginning. There must be many support facilities as well, including roads to get to the hotel, electricity and so on. All of these support facilities cost money. If these facilities are not used because there are not enough tourists, jobs and money are lost.
【1】What should be kept by the local government to attract tourists?
【2】Why can people leave other jobs to work in the tourism industry?
【3】How much does it usually need to build a firstclass hotel room?
【1】The local customs and beauty(should be kept by the local government to attract tourists).
【2】Because they can make more money there.
【3】(It usually needs) 50 thousand dollars.
【1】由第一段的“The local customs and beauty should be kept to attract the tourists by the local
可知，当地政府应该利用当地的文化和自然美景来吸引游客。故答案为The local customs and beauty(should be kept by the local government to attract tourists).
【2】根据第二段的“If tourism grows too quickly, people can leave other jobs to work in the tourism industry because they can make more money there.”可知，当地人们可以离开他们的工作，去为旅游业工作，是因为如果旅游业发展较快的话，他们完全可以在这上面赚到更多的钱。故答案为Because they can make more money there.
【3】根据倒数第二段的“For example, each room of the fist-class tourism hotel usually costs about 50 thousand dollars”可知为了建造一级旅游旅馆，需要花费50000美元以上。故答案为(It usually needs) 50 thousand dollars.