试卷星共收集试题49196道,优秀作文9087篇,古诗词166篇,试卷星持续保持每日更新最新试题、最新优秀作文。

题库
您所在的位置是: 初三 > 初中英语
题型:阅读理解 难度:一般

 It is that time of year again. Your child's birthday is just around the corner. There is so much to do to get ready for the party. Planning a child's birthday party is necessary. It can be fun, exciting and sometimes busy. When planning a child's birthday party,  there are many important details to remember:

  First,you should decide on a theme. It is very important to plan a successful party. Without a theme there would be no party to plan. If the child is old enough,he can choose what theme he wants to have. He can also choose invitations, decorations, cake design,and even games.

  Next it is time to decide on a date,a place, and the time to have the party.  Most people have the child's party on the weekend for convenience(方便)of the parents' schedule(日程安排).When you have already decided on a date and time, you need to choose a place to have the party. It should be a place your child will enjoy,  such as a favorite park,a nice restaurant or your own home.

  Another important detail to keep in mind is the guest list. Always be sure to only invite people that your child knows and likes.  Let the child help you write out the guest list.  This helps avoid(避免) unwanted guests.

【1】The underlined sentence means " _____ ".

A. Your child's birthday is coming soon.

B. Your child will have a wonderful birthday.

C. You can buy your child gifts in the shop around the corner.

D. Your child would  like to have his birthday party around the corner.

【2】The writer advises us to decide on ______ first for a birthday party.

A. a place   B. a date   C. a cake   D. a theme

【3】The writer advises us to _______.

A. make a guest list for the party

B. invite very important people

C. have the party in the evening

D. invite as many guests as we can

【4】The passage mainly tells us _______.

A. when and where to have a birthday party

B. how to plan a child's birthday party

C. why a child's birthday party is necessary

D. what a child should do on his birthday party

【考点】
【答案】

【1】A

【2】D

【3】A

【4】A

【5】B

【解析】

本文主要讲述的是规划孩子的生日派对,以及一些要记住的细节。

【1】细节理解题。根据上下文语境可知,选A。

【2】细节理解题。根据文章第二段第一句可知。

【3】细节理解题.根据第四段第一行可知。

【4】细节理解题。根据文章写的意图可知是写给父母亲的。

【5】主旨大意题。

题型:阅读理解 难度:一般
最新更新试题推荐

试卷星(https://www.shijuanxing.com/)在线题库-提供最新、最全的试卷、试题资源库。

湘ICP备2021008521号-1    湘公网安备 43012102000766号    试题Sitemap 作文Sitemap